Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sfinxen på tv

 

på rätt avstånd uppstår hologrameffekterna

silhuetterna blir mörka med en mjölkvit hinna

blodet blir grönt

 

jag ligger i soffan med darrande morrhår och vader av sten

jag är en sfinx

 

ibland rasar tittarstormarna längs min ryggrad

mycket sällan ringer någon till redaktionen




Fri vers av Nanna X
Läst 256 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-07-10 09:57



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
I ensamheten förstoras vissa saker upp till oanade proportioner...?
2012-07-14

  Per Blomqvist
Snyggt
2012-07-11

  Monika A Mirsch VIP
Din TV skulle man ha även i Finland! De där tittarstormarna längs ryggraden saknar jag mest här i min soffa. Underbart!
2012-07-11

  Ingela Svenson VIP
SÅ enormt bra, orden bildar nästan en skulptur !
2012-07-10

  zallander
igenkänningsfaktorn är träffande
2012-07-10

    ej medlem längre
Mycket bra ...

två sista raderna outstanding ...

applåder ...
2012-07-10

    ej medlem längre
tjusigt Nanna-- Sfinx och Tv i Ett
2012-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X