Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Framför flimret

Sommarregnet
svalkar samvetet
framför flimret

Natten är en skugga
en insekt bakom solen

Inte ens myggorna




Fri vers av zallander
Läst 156 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-07-10 10:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zallander
zallander