Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommar, sommar, sommar....





Mörkt som natten,
fast klockan är elva.
Dryper av vatten,
gör Kungsbackaälva.

Vinden den pinar,
piskar och slår.
Solen förtvinar,
och fäller en tår.

Blommorna vadar
till kronbladens hjässa.
Skvalpar gör dillen,
och bjuder til mässa.l

Sådan är sommar,
var hälsad turist.
No, kommentar!
Men visst är det trist.










EM/2012-07-10












Fri vers av Madjori
Läst 240 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-07-10 11:33



Bookmark and Share


  ULJO
Fyndigt
2012-07-11

  lodjuret/seglare VIP
Från England turisten som kommen
känner redan till den stommen
där regnet är vad som den utgör
trots det vid mod samt full vigör
turisten känner sig här väl kommen
2012-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Madjori
Madjori