Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bredvid mig


Den hårda klippan
som värms av solen
så mycket hellre
än mjuka drivveden
Låt dig formas
av vågornas långsamma
smekningar
istället för att föras
av strömmarna

Låt oss hitta
våra stigar genom skogarna
tillsammans
Ömsesidigheten och respekten
när världarna krockar
Red ut, rid ut
nystan och stormar

Sträck dig ut
handflatorna mot himlen
öppna dina sinnen
Se mig i ögonen
lyssna, närvara
släpp mig fri
håll mig hårt




Fri vers av Sofie Viktoria
Läst 185 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-07-10 14:30



Bookmark and Share


  träsnidaren
En oerhört vacker dikt som fullkommligt lyser av kärlek. Den är även lite erotisk på sitt sätt, spännande och gör att jag vill utforska livet mer och mer...super!!
2012-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Sofie Viktoria
Sofie Viktoria