Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Deras privats sfär

Så klart allt ska privatiseras
det är underbart med barn som lärs rätt

vård som ges utifrån betalningsförmåga
och äldre senila man kan tjäna pengar på

men va fan

jag bor i Afganistan
barnen fostras i sann anda

ingen Jesus så långt ögat når

hm var det så smart verkligen

eller är privatismens förlovade läroverk

bara rätt om man bor i rätt land?




Fri vers av Pulvermos
Läst 149 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-07-10 22:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pulvermos