Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

barndom

Ett glas av minnen
en klunk av barndom
ett hopp över en vattenpöl stor som en sjö
en vind genom fladdrande tröjor
ett stampande och ojämnt piano

i en annan tid
kunde vi låta vilda sommarvindar
blåsa oss till glömska
och bara ett barn kan dansa
när ett annat barn spelar piano




Fri vers av Blind Boy Grunt
Läst 431 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2012-07-10 22:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
fullkomligt fullkomlig och fantastisk.
2016-02-12

  Elisabeth VIP
finstämt.
2012-08-16

  desert star
dikten andas barndom och för osökt tankarna till boken "Sofies Värld" - tänker på ett hus i den boken där en mystisk filosof bodde
2012-07-30

    lenakarin
Alldeles alldeles underbar..
2012-07-11

    ej medlem längre
JA ,VAD FINT DU.
2012-07-11

    ej medlem längre
En sån värme och vackert vemod dina ord målar.
2012-07-10

  Annie b'larsson VIP
Jag fullkomligt älskar din dikt. Kysser den och lägger mig intill den.
2012-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Blind Boy Grunt
Blind Boy Grunt