Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
periodvis är vår vandring fylld av orosmoln


Vi skulle ju

njuta av vårt lilla barnbarn
du som farmor
jag som mormor

men döden har visat sitt ansikte
och blåser sin kalla andedräkt över oss

När jag tittar mot kvällshimlen
där den lyser som en palett
strålande ljus
hotande mörk
med molnformationer som alptoppar
så undrar jag
är den sista stigningen den svåraste
vad väntar där ovan

Du kommer att få frid och ljus
som omger dig
och jag ska minnas dig
tända ljus för dig

berätta om dig för den lille
hur fin du var

att ha en farmor som är en Ängel
det är fint att minnas




Fri vers av Maiah VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-07-11 00:35



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
ja det är absolut fint att minnas
likt fint var det skrivet häri
2012-09-11

  Lars Hedlin
Känsla på djupet
2012-07-14

  ResenärGenomLivet VIP
Trots sorgen, vackert och ljust skrivet...
2012-07-11

    Bo Bjelvehammar
sorgmoln som följer regnfall
2012-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP