Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Godmorgon virvelvind

Beröra
tekoppen ryker
sakta går
klockan
ännu sken inte solen
egentligen var vi
inte vakna
bara
borta




Fri vers av menspoeten
Läst 259 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-07-11 09:32



Bookmark and Share


  desert star
jag gillar MYCKET

2012-07-31

    nånja
snygg
2012-07-19

  träsnidaren
Vacker morgondikt!
2012-07-11
  > Nästa text
< Föregående

menspoeten
menspoeten