Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längst inne....








Längst inne i oss

finns ett rum
som ingen annan
kan beträda

en plats
dit skuggorna
aldrig når


Den jag är
har ingen likhet
med vem du är

inga ord bor
innerst inne
därför kan vi aldrig dela

bara upplevelser
som lämnat spår

märkliga
underbara känslor

och vårt eget hjärtas
rytm






Fri vers av Michaela Dutius
Läst 444 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-07-11 16:48



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket vacker poesi
tänkvärda rader
2012-07-11

  walborg
Tack för en underbar text.
2012-07-11

  lodjuret/seglare VIP
Ja, det där rummet har jag såväl skrivit som läst om och förvånas över varje gång jag möter någon här inne eller i mera verkligheten som säger (försöker kräva) att man skall vara så 'ärlig' mot varandra att några hemligheter det skall man minsann inte ha mellan sig. Vilket förstås är rena struntpratet. Du har så rätt i din text och det känns fint och skönt att du uttryckt din personliga syn på det hele. Trenne violer från Flen förtjänte texten.
2012-07-11

  ResenärGenomLivet VIP
Fint skrivet...
2012-07-11

  Larz Gustafsson VIP
Skönt att vissa av oss vågar erkänna att vi har kontakt med det rummet.
2012-07-11

  Maj-Lis VIP
Så sant
Vackert skrivet
2012-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius