Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla bara lämnar

Och jag vet att jag har seperationsångest
Att avsked ger mig skavsår i själen
Att om du eller du eller du skulle lämna mig
Skulle jag kräkas upp mina inälvor

Jag vet att det inte är vackert
Att jag är så klängig i min ensamhet
Att jag är fel bakom stängda dörrar

Men alla bara lämnar
Även när de stannar kvar

Och då ska miss duktig flicka
Stå och le
Och förstå
Och inte alls dö av alla spjut som har stuckit sönder henne

För jag är ju så jävla mogen




Fri vers av LovisaCecilia
Läst 395 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-07-12 22:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LovisaCecilia
LovisaCecilia