Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett ödmjuk tack för vinsten


Det här är din lott

Gud vad arg jag är på sjukvården just nu
min dotter har legat inlagd förstår du
Saktmodiga är dom i sitt goda jobb
men jag tycker en del läkare leker snobb

Kan det vara så att kroppen hör i hop sa jag
det är ju 2000 -talet
Det måste dom väl snart förstå
eller är det galet

Ja vi får se hur det kan höra samman
Vi sticker lite och tar ett prov i natt
så leker vi gissningsleken med din
lilla skatt

Säg vad kan det vara vi får väl se
inget att stressa upp sig för det är ingen idé
Bäst att hon stannar kvar ett tag
Oroliga mamman är jag

Jag vill bara se henne frisk
och glad igen
Men vi får väl vänta på
provsvaren dom kommer ju sen

Sen mitt älskade barn ska du få rida
på dina älskade hästar en dag
Åka snowboard på vita backar
Min Gud tackar jag

För denna sjukdom är övergående
och du kommer att bli bra så snart
Det finns ju stackare som födds sjuka
fast dom vet ju inget annat så klart

I alla fall så får vi vara tacksamma
för det liv vi har fått
Du får inget annat det här är din lott
Förvalta din högvinst väl
glöm inte bort din själ












Fri vers av Spirit
Läst 193 gånger
Publicerad 2006-02-06 00:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spirit
Spirit