Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mycket regn blir det

Idag öser regnet ner igen
Regnet får väl bli en nära vän
Bäst är att acceptera faktum
Även om känslan är ganska ljum
Dock är ju vatten livsnödvändigt
Fastän här så regnar det ju ständigt
Grönt och fint är det i alla fall
Det växer fast sommaren är kall

Jag finner på nya snigelknep
och fixar trädgården i ett svep
Glöm grilen, stek korven i stället
Passa på, ta tag i tillfället
Vill du njuta av en sommardag
Ta på dig regnkläder och gå ut
En dag kanske regnandet tar slut.




Bunden vers (Rim) av Maria Eliasson
Läst 286 gånger
Publicerad 2012-07-13 09:00



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Hoppas på sommar i hela Sverige snart...fast där jag bor regnar det inte så mycket.
2012-07-13

  träsnidaren
Det får vi hoppas.

Gillar dikten, men se över stavningen; grillen!!
2012-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Maria Eliasson
Maria Eliasson