Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Helt klart är något på tok och värre kommer det att bli


Vår upp och nedvända värld

Regnet sedan länge bara öser ner
Ändå ser jag inga mördarsniglar mer
Influensan härjar redan i september
Men vaccinet som vanligt aldrig stämmer
Det som kallas för ett massivt svenskt försvar
Sin hjälp från hemvärn och NATO-trupper tar
Folk blir sjuka trots all medicinering
Inte varnas det för intensiv strålning.

Världen drabbas av allt fler katastrofer
Välfärden sjunger sina sista strofer
FEMA börjar i USA tas i bruk
Vädermanipuleringen är helt sjuk
Total kontroll är ju världseliten mål
Nu växer atmosfärens coronahål
Magnetomrörare byter plats ganska snart
Att det blir svåra tider är uppenbart.






Bunden vers (Rim) av Maria Eliasson
Läst 266 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-09-09 09:45



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Tidens tecken, min vän. En eldskrift på väggen. Detta är de sista av de yttersta dagarna.
Du har rätt om detta med världseliten. Bibeln har förutsagt detta.
Den talar om en världsdiktator, om en global diktatur.
Här kommer påven att spela en central roll, ty denne diktator kommer att behöva religiös uppbackning.
Allt tal om att ena de olika religionerna pekar fram mot detta.
Bibelns entydiga uppmaning lyder: "Drag ut ifrån henne, ni mitt folk!" (Uppenbarelseboken 18:4).

2017-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Maria Eliasson
Maria Eliasson