Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det gäller att se det fina och sålla bort det tråkiga


Fjärilar och luktärter

Man säger att efter regn så kommer solsken
Det finns ännu kvar fägring i sommaren sen
Luktärterna doftar där de nickar stilla
Alla fjärilar verkar strålöga gilla
Sädesärlans ungar lärt sig flyga nu har
Många sångare är fortfarande här kvar
Milda vindar och stundom sommarkänsla finns
Semesterdagarna vi ännu rätt bra minns.

När vardagen stressar dig, ta en liten rast
Går tiden allt för snabbt, så le då i all hast
Gläd dig åt alla vänner runtomkring dig här
Kom ihåg att stunden just nu alltid bäst är
Gör det du kan och lämna det andra därhän
Missar du chansen så kommer den nog igen
Ta var dag som en gåva, som en möjlighet
Var dig själv och gör ditt bästa i enkelhet.













Bunden vers (Rim) av Maria Eliasson
Läst 305 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-08-26 15:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Eliasson
Maria Eliasson