Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vilken gråregnig dag och mörkt är det med.


Dimman faller

Dimman faller sakta över skog, berg och stad
Temperaturen sjunker ännu någon grad
Jag trodde att det var sommar ännu en tid
Är soldagarna nu helt över för alltid?
Regnmolnen när idag ända ner till marken
Ikväll vill jag ju inte gå ut i parken
Bara sitta inne och mysa med min katt
Det är tur att man kan ta sådant med ett skratt.

Det börjar dra ihop sig ute i vår värld
Nordkoreas missil ska ut på en ny färd
ISIS hotar med terror runt hela vår jord
Trump tar till vapen, det är inte bara ord
Norge har gömda trupper från NATO-arm'en
I Sverige ska det övas som ett litet sken
5G master gör kontrollsamhället komplett
Att tänka kreativt blir snart inte så lätt.




Bunden vers (Rim) av Maria Eliasson
Läst 296 gånger
Publicerad 2017-08-12 19:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Eliasson
Maria Eliasson