Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två blir en

Låt oss lägga oss ner i rosenblad,
njuta av fullmånens sken.
Vinden sjunger om oss,
medan vågorna dansar utmed stranden.

Stjärnor ser med avund,
på dina underbara ögon.
Fåglar njuter i natten,
till ditt underbara skratt.

Mina läppar smeker sakta din hud,
och jag kan inte låta bli att le.
Le när du ligger i min famn,
och jag viskar djupt intill ditt öra.
Låt oss värma varandra,
likt två personer som blir en.




Fri vers av Rhan
Läst 295 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-07-13 22:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kärleksfullt och varmt

mycket fin ...
2012-11-20

    ej medlem längre
väldigt fin och mysig text!
2012-07-13

    ej medlem längre
Mjukt och sensuellt smeker dina ord....så vackert!
2012-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Rhan
Rhan