Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glada minnen dör.

Vi satt och skrattade högt,
våra själar knöt band.
Vi delade glädje,
vi delade sorg.
Tiden gick och minnen blev många,
så kom tiden när det gjorde ont.
Kniven du stack i mig,
det blödde och du vred om.
Placerades nära hjärtat,
och skar lätt i det.

Dina ord ströp min luft,
och jag ville inte tro.
Dina ögon sa annat,
och smärtan blev stor.

Nu sitter jag i nyfallen snö,
med en smärta i bröstet.
Nordanvinden smeker mina tårar,
och snön färgas röd.
Kall luft fyller mina lungor,
jag försöker minnas glada minnen.
Glada minnen dör av den blick du gav,
och det enda jag minns är den kvällen.




Fri vers (Fri form) av Rhan
Läst 244 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-18 19:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Här bor det sorg och saknad. Orden har en styrka som känns att läsa.
2012-11-18

  Celticgirl VIP
det känns att läsa din text...
bra!
2012-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Rhan
Rhan