Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattfrost i Orions tecken

Benvita liljan böjer sig i natten,
nattdaggen tindrar i fullmånens sken.
Vinden blåser i Orions tecken,
bland löven dansar älvorna.
Midnattsdiset täcker marken,
vinden nynnar en melodi.

Dansen dör ut,
dis skingrar sig.

Nattfrosten skimrar utmed lövtäckta marken,
likt ett täcke som vaggar allting till sömn.
Nordanvinden smeker frosten,
och viskar om den kommande vintern.
Fullmånen får natten att gnistra,
när första snöflingorna faller ner.




Fri vers av Rhan
Läst 230 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-10-16 00:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Njuter av dina ord...så vackert!
2012-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Rhan
Rhan