Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med mitt hjärta i din hand.

Jag kramade om och stöttade dig,
pussade din panna när du drog ut mitt hjärta.
Nu sitter jag här och blöder,
följer spåret efter dig med blicken.
Djupt andetag och ansträngning,
jag ställer mig upp och följer sakta efter.

I solskenet går du och håller honom i handen,
med mitt blodiga hjärta i den andra.
I skuggan står jag och ser er,
det blodiga spår du lämnar för mig att följa.

Ni skrattar och ler,
medan jag gör allt för att följa spåret.
Alltid utanför mitt räckhåll,
men nära nog för att jag ska höra hjärtat slå.

Han ser inte, men du gör.
Han vet inte, men du vet.
Mina ansträngningar för att få tillbaka mitt hjärta,
för att kunna släppa, för att bli fri.




Fri vers (Fri form) av Rhan
Läst 172 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-06-14 00:40



Bookmark and Share


  Kim VIP
En tröst att se att denna text faktiskt är skriven av en man... och handlar om kärlek och smärta mellan man och kvinna. När man bränt sig några gånger blir man nog lite mer för att hålla tillbaka känslor som kan övermanna den mest förnuftiga själ!
2019-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Rhan
Rhan