Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam vinternatt

Tonerna speglar sig i tårarna som fuktar kinderna,
musiken smeker en sårad själ.
Minnen får en att känna sig ensam,
saknad får en att undra.

Man ses som stark,
men i ensamhet rinner tårarna.
Tiden går och minnen blir gamla,
vissa mörka kvällar gör dem däremot ont.
Lika ont som när dem upplevdes,
och man känner sig ensam.

Tankar fyller natten,
likt stjärnorna denna vinternatt.
En sömnlös natt,
en minnenas och funderingarnas natt.

Man går vidare
det är snart vår,
men vinternätterna återkommer..




Fri vers (Fri form) av Rhan
Läst 227 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-23 00:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En sorgsen ton finns i dina ord....men det är så vackert skrivet.
2013-01-23

    ej medlem längre
Så vacker i sitt vemod ...
2013-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Rhan
Rhan