Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två själars dans

Dina fingrar smeker min brinnande hud,
när vi ligger där på sandbädden.
Fullmånens sken speglar sig i dina vackra ögon,
och enbart havet är lika djupt som dem.
Vinden sjunger om den värme du ger mig,
när du ler så enkelt.
Du ser in i mina ögon,
läser mig som en öppen bok.
Läppar möts,
en kyss så underbar.
Själar möts,
påbörjar en dans som få.




Fri vers (Fri form) av Rhan
Läst 250 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-11-20 13:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackra sinnliga ord.
2012-11-20

    ej medlem längre
så vackra bilder och känslor du ger ...

Tycker om ...
2012-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Rhan
Rhan