Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du förstår mig

Jag vaknar till ditt leende,
och ditt skratt värmer mig likt morgonsolen.
Din närhet fyller min själ,
och när dina ögon möter mina stannar tiden.

Jag känner mig hemma där du är,
jag känner mig hel.
Oro försvinner,
förståelse och samhörighet fyller luften.

Din närvaro lyser upp min tillvaro,
din ärlighet ärar mig.
Din ömhet smeker min själ,
du förstår mig.




Fri vers (Fri form) av Rhan
Läst 247 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-02-25 00:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rhan
Rhan