Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Året då sommaren glömde komma







Ett stilla ljus därute

men ingen sol

fukten ångar från marken.

inga bollar i luften
över fotbollsplanen

öde badstrand

men fullt på köptemplens parkering




Fri vers av Michaela Dutius
Läst 378 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-07-15 09:47



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Gillar
2012-07-18

  Linda CH VIP
Fin beskrivning av sommaren som aldrig kom!
2012-07-17

    Maria Malm
Med en förhoppning att sommaren ändå ska komma, med viss försening..texten är en beskrivning av sommaren hittills, då köptemplen kan glädjas, men även svampplockarna.
2012-07-16

  anits VIP
En fin beskrivning om hur
sommare gestaltat sig hit tills i år
2012-07-15

  ResenärGenomLivet VIP
Ge inte upp hoppet...än kan det bli bättre.
2012-07-15

  Larz Gustafsson VIP
Glimtvis har den besökt oss. Glimtvis.
2012-07-15

    ej medlem längre
Känns som en rättvis skildring av årets sommar och förra sommaren och sommaren innsn dess och sommar...äsch skitsama. Jag emigrerar nog snart,till Moskva eller nånting...

Varma eller iallafall ljummna varma hälsningar från mig!
2012-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius