Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

298. I Jesu närhet




Jag vandrar sakta på sommarstigen
och lyssnar till ljudet
av en fågels lätta vingslag
i den svala luften högt ovan jorden

Jag väntar ett möte
ett möte vid min inre tysta källa
Jag letar på djupet
för att finna den plats
som är ämnad för mig

Utan kärlekens Ande förmår jag ingenting
Jag får ta emot av hans heliga kärlek
för att kunna ge den vidare till andra
Jag får ta emot av hans svalkande vingslag
för att kunna svalka en feberhet panna

Jag kan vara hemlös i världen
och ändå vandra i Jesu närhet
lyssna till hans röst
och tjäna honom




Fri vers av Maria T
Läst 437 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-07-15 18:29



Bookmark and Share


  Elinsomalltid
Aaaaahhh!!! Den var hur bra som helst!!! :D Jag älskar ditt bildspråk, man blir helt lycklig inombords! :)
2013-10-31

  Bibbi VIP
Grattis placeringen av "MEST BOKMÄRKTA DENNA VECKA"!!!
2012-07-23

  Eva Langrath VIP
Tack för dina trösterika ord i kvällen
2012-07-19

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen mest bokmärkta denna vecka!
2012-07-19

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2012-07-17

    maija tuori
Otroligt vackert...sanna rader , när man har fått ösa levande vatten från Guds källa är det lättare att älska sin medmänniskan..
2012-07-17

  Miss Mi
Hör fågelns lätta vingslag när jag läser din fina text.
2012-07-17

    ej medlem längre
När jag läser dessa trosfyllda rader fylls luften av blomsterdoft och lugn.
2012-07-16

  Eaglemountains VIP
Vacker och sann text ....

"Utan kärlekens Ande förmår jag ingenting"

1 Kor 14:1
2012-07-16

  ResenärGenomLivet VIP
Rofyllt och skönt i hans närhet...
2012-07-15

  walborg
Tack för en så fin trosstärkande text
2012-07-15

    ej medlem längre
Att tjäna å lyssna till Anden är livet!Fint!
2012-07-15

  Bibbi VIP
Tack och var välsignad Du utgivande människa!
2012-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Maria T
Maria T