Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avsked...



Avsked
detta laddade ord

Ändå ett måste
på en väg måste man gå

Alla sånger har ett slut
och ett urdrucket krus
är som en tom lokal
efter en fest

Här ekar evigheten
här sker under genom att man bara rör sig

I morgon
ska jag ta avsked av känslan
jag hade
igår




Fri vers (Modernistisk dikt) av Anders Nordlander VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-07-16 01:41



Bookmark and Share


  Magica VIP
Bra tankar!
2012-07-18

  ULJO
Förbanna inte gårdagen för den kommer aldrig åter
2012-07-17

  ResenärGenomLivet VIP
I morgon är en ny dag...med nya möjligheter.
2012-07-16

    ej medlem längre
Goda ord.
2012-07-16

  lodjuret/seglare VIP
Du har rätt, man måste lämna bakom sig det gamla och inte ständigt begrava sig i nostalgins sörja. Det kommer ju hela tiden nytt, även om det är gammalt blott i nya kläder.
2012-07-16

  walborg
Liv och utveckling innebär ständiga avsked och desillusioner - kallas mognadsutveckling om man klarar det
2012-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP