Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en andra chans

allt är sagt och besvarat
allt mottaget accepterat
förväntan
hopp om mänsklighetens ödmjukhet
nedfallande i vanmakt
kvällen laddad med berättelser sagor skrönor
kvällen havande med tårar
kvällen hysande förtrollning
kvällen dräktig med skönhet
kvällen insvept i hopp




Fri vers av Stanley Emanuelsson
Läst 136 gånger
Publicerad 2012-07-16 12:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stanley Emanuelsson