Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nattens svängningar


Resonans

Man behöver inte
Besvära sig med
Att undra över
Varför jag ligger vaken
Mitt i natten
I morgontimmen
Strömmen av ansikten
Raden av drömmar
Underligt stilla i smärtan
Som ett svärd berett att hugga
Som en stämgaffel beredd att slå
En ton en musik beredd att ljuda
Dissonans konsonans
Resonansens svängning
Tungomål som eld under sulan
Motsägelsefulla sånger
Från det sargade inre barnet




Fri vers av Stanley Emanuelsson
Läst 167 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-02-15 10:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stanley Emanuelsson