Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett avsked?


Sandy

I oceanens våg
I regnets stilla bris
Du vet

Väntande i orden
Hängande i tystnad
Du går

Morgonljusets avsked
Gåtfullt avslöjande
Du ser

Minnet och avskeden
Efterhängsen spegel
Du har

Blekhetens vansinne
Bitterhet illusion
Revansch

Horisontens dörrar
Smärta i förvanskning
domnad




Fri vers av Stanley Emanuelsson
Läst 165 gånger
Publicerad 2014-02-15 12:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stanley Emanuelsson