Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aj mamma!

Aj mamma!
Jag gillar inte att du kammar mitt hår!
Nej mamma!
Kan inte sitta stilla.

Min längtan brinner
vill gå till parken
där gungorna otåligt väntar.
Tofs i håret stövel på foten
min docka och vagn.

Hej då mamma!
Tillsammans gå vi handla.
Aj mamma!
Kammen fastnar i håret.

Hej då mamma!
Svävar som en fjäril.
Aj då mamma!
Viljan på grönbete.
Vart är hon då på väg?




Fri vers av Stanley Emanuelsson
Läst 196 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-02-15 15:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stanley Emanuelsson