Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livets saxofon


Saxofon

Som en galen saxofon
rusar livet genom ditt blod
hjärnceller gråter
tappar och stavar högljutt skrikande
celler döende
under så lång tid
nästan viktlös
uppslukad av en ocean
fullmånen lyser
över spader ess
och en rostig spik




Fri vers av Stanley Emanuelsson
Läst 121 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-05-10 12:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stanley Emanuelsson