Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fantasi


Politikerte

Jag sitter på jobbet
och dricker mitt te
politiker går alla in i badrummet
och låser dörren
glider från toastolen
blir sittande på golvet
ängeln landar utanför fönstret
hela avdelningen spricker
i sju bitar
som en spegel




Fri vers av Stanley Emanuelsson
Läst 117 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-05-10 12:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stanley Emanuelsson