Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livet vilan och hösten


Ingenting

Frosten hösten och deklarationsblanketter
inte är vi självspelande
en massa för oss okända människor
jorden vatten kockar och trädgårdsmästare
detta bullriga liv
vilan tar det efter lunch
djupare än kartor bilder Google Earth
sjusovarens årliga dvala
viloperiodernas livsrytm
ett liv ett frö i myllan
växling mellan ljus och mörker
nattens och dagens väntan
otåligheten livets fiende
ingenting




Fri vers (Fri form) av Stanley Emanuelsson
Läst 121 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-03-09 13:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stanley Emanuelsson