Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ser i ös!

Tack och lov för sommar
då släpps kroppen lös
och grabb, som tös
hänger gärna med
på det, som strös:
Ja för det bjuds ju
på ett jädrans gott ös!

Ja gu´skelov för
blom som poppar upp
bland gräs och knoppar av
så man får till en bukett
hur annars, man en
älskad en bara stoppar...

Ja sån tur att vi kan bara drälla
i vår natur och se oss om
och glömma alla måsten
de där som bara kommer
som ett brev på posten...
Och ge oss hän och lös
både grabb som tös.


















Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-07-17 07:49



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Härligt i själen fri att vandra i nuet
2012-07-18

  ULJO
En förträfflig text du bjuder
2012-07-17

  lodjuret/seglare VIP
Jag gillar en text som är famös
titlen är fan ta stisk
det är lätt att börja knoppas
under läsningen av dina eskapaderrader
2012-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt