Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
CW 2012-07-17


Tunt


Den nyfödda solen går upp över ännu orörd strand
Jo lille Lasse
Här finns sex miljarder sandkorn
Alla lika olika
och när din mormors mor
var liten
lade hon några i ett timglas
vände det om och om igen
om och om igen vände hon det
tills glaset blivit alldeles tunt
och vissa undrar om det kommer att spricka
ens innan den blodröda solen
drunknar i havet




Fri vers av Caroline Lind
Läst 213 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-07-17 15:57



Bookmark and Share


  surface to air
Jättefint skrivet!
2012-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Caroline Lind
Caroline Lind