Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hypokondri

hypokondri

Ena stunden levande andra död,

hypokondri

Ena stunden vilja leva andra dö

hypokondri

hypokondri

sjuk inifrån och ut 




Fri vers av Frökenfanny
Läst 336 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-07-17 17:38



Bookmark and Share


  M.A.J.R
En sådan intressant läsning. Bravo.
2012-07-31

    nånja
dom där rösterna
2012-07-17

  Larz Gustafsson VIP
Hypokondri är egentligen en paradox eftersom hypokondrin i sig ipso facto är en sjukdom.
2012-07-17

  aol
starkt berörande,
2012-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Frökenfanny
Frökenfanny