Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skalad ros

Ömma händer vid öppen spis
rosen plockas i molnigt dis

Vårens vindar gör mina dagar
rosens taggar gör sig vaga

Ömma ögon i månens sken
rosens stjälk plockas len

Vårens ansikte vid din sida
rosens taggar ser ingen lida




Bunden vers (Rim) av Cbastian
Läst 291 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-07-17 18:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cbastian