Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fredagen den 13:e

Den nya dagen randas
en solstråle så het
de skrockfulla tänker
om den vi inget vet

Ett djur på vägen
en oturskatt
mjuk och len
svart som en natt

Det mullrar i skyn
blixten slår ner
ett hus brinner upp
det är vad som sker

Två bilar som möts
en våldsam krock
otur i natten
människor i chock

En cykeltur i mörker
när kvällen är sen
hindret är i vägen
ett brutet ben

Röret springer läck
och skadan blir stor
vatten överallt
där orosmolnen bor

Ett otursnummer
tretton det är
ihop med en fredag
det kan bli besvär




Bunden vers (Rim) av ULJO
Läst 288 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-07-17 22:29



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint skaldat om denna otursdag
i mångas ögon
2012-07-19

    ej medlem längre
Skrock eller inte...du fick mig att le..och rysa lite!
2012-07-17
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO