Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sommarkväll


Tystnad

Vårfågelkvittrande kvitter
har tynas bort

Sommaräng slås med lie

sommarkvällens tystnad
svalkas svalt efter ett dopp i sommarhav

Mörkret falnar
ett ljus tändes stilla till ro

Att sitta och njuta av en sommarkväll

För visst är det väl sommar nu?

Njut av den ljumma sommarkvällen




Fri vers av Karina"Kia"
Läst 310 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-07-17 22:48



Bookmark and Share


  H.C.B
Lag?!!

Nej. Håller inte med. Men dikten är ganska bra. Får ta dig på orden,,.
2017-11-03

  mike irow
dikten doftar sommarhav...
2016-05-10

  Lars Hedlin
Vacker dikt som berör
2012-07-18

    ej medlem längre
Det finns dofter av sommar i din vackra text...tack!
2012-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Karina
Karina"Kia"