Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bålen fylls

Upp i rök går dom
drömmarna
om den smärta sommaren

där badstranden njuts
av spänstig kropp
när man tar sitt dopp

men man har själv tuggat
svalt
och eldat för kråkorna




Fri vers av Skrivklåda
Läst 125 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-07-18 17:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skrivklåda