Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solregn...



Du är mitt solregn.
Du är den underbara vind
som rör vid mitt hjärta
mjukt och stilla
när du vill mej nå´t.

Du är mitt solregn.
Du är den smekande varma ton
som spelar på strängar
djupt ner i själen
och då lyssnar jag.

Du sveper tryggheten omkring mej,
får mej att känna kärleken.
Du ger mej mod och styrka åter,
ger mej en glimt av helheten.

Du är mitt solregn,
värme och svalka på en gång.
Du stannar hos mej,
jag blir kvar hos dej
evigheten lång...

...du är mitt solregn.




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av ResenärGenomLivet VIP
Läst 548 gånger och applåderad av 36 personer
Publicerad 2012-07-18 20:58



Bookmark and Share


  aol
underbart skaldat här,
2014-02-17

  helenita VIP
Fin rytm.
Underbart med solregn!!!

2013-07-05

  Helena C.W.
Otroligt vacker.
2012-12-14

  Palett
Mycket vacker text !!
2012-08-26

    ej medlem längre
Denna text är fylld av sann kärlek

underbar poesi ...
2012-07-28

  Maria T
Glittrande sval och skön dikt
2012-07-27

  Bibbi VIP
Grattis till ny placering!
2012-07-25

  Robert Jonsson VIP
Vackert, jag kan se regnbågen..
2012-07-25

  S.A.I. Steve Lando VIP
härligt solfager!
2012-07-25

  Skogsfen.
Så fint, ger mig en lugn andning.
2012-07-23

  Anya VIP
Hoppfullt och fint!
2012-07-19

    Ken Cassel
Fint vännen! :)

Applåder

Mvh

Ken
2012-07-19

  Johan Bergstjärna VIP
Mycket vackert!
2012-07-19

  anits VIP
En mycket vacker kärleksvisa
2012-07-19

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2012-07-18

  bittemi VIP
Som en vacker sång är dina härliga ord!
2012-07-18

  Chawa VIP
Så mycket kärlek i ditt solregn...ljuvligt!
2012-07-18

  Linda CH VIP
En glimrande pärla!
2012-07-18

    Birgersdotter VIP
Ljuvligt vackert
2012-07-18

    ej medlem längre
Solregn är så vackert...liksom din dikt.
2012-07-18

    ej medlem längre
Som en skimrande pärla är dina ord.
2012-07-18

    ej medlem längre
Underbar att läsa..
2012-07-18

  La Magnólia VIP
Mycket kärlek och värme följer dina ord på vägen ...
2012-07-18

    ej medlem längre
kärlekens solcell! bra*
2012-07-18

  Bibbi VIP
Genomskön.
2012-07-18
  > Nästa text
< Föregående

ResenärGenomLivet
ResenärGenomLivet VIP