Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gråter tårar

Mitt inre gråter

min själ smärtar

besvikelse andas

Vänder ut och in

ord av tomma ord

dina ord...




Fri vers av Lindizz
Läst 173 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-07-18 23:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lindizz