Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=LCRZZC-DH7M<br>


svart måne

 

månen är tyst och svart

jag seglar i lovart

utan tyrolerhatt

trött på all livsens spratt

fanns det ej mer att få

får jag väl dansa då




Bunden vers (Rim) av Nanna X
Läst 2327 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-07-19 10:21



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Jag gillar den här drömmen, beskrivningen av den är föredömligt kort och rimlig dessutom. Hade jag varit vaken hade jag kunnat ta den för verklighet dessutom.
2012-07-19

    ej medlem längre
ibland måste man sätta sig i en vrå och ömka
världen- se efter sina sår-

vara rädd om sig själv
2012-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X