Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flytande tankar

Jag lärde mig aldrig att
skriva med pennan på rätt sätt
därför fläckas pappret och
mina fingrar
om jag vänder nu
skräms det säkert
skäms jag säkert
i bilen bredvid sitter en man
han sover medan han kör
undrar om han också
skriver på fel sätt
kanske drömmer han om
att han en dag ska kunna läsa
vad det står




Fri vers av menspoeten
Läst 260 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-07-19 10:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket bra ...
2012-07-19

    ej medlem längre
gillar texten!*
2012-07-19
  > Nästa text
< Föregående

menspoeten
menspoeten