Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stannade en stund, brus på avstånd.

Dödar tystnaden med motorer
där skiner solen bortom
horisonten
fyller lungorna med luft
inte ens ringar på
vattenytan
dödar tystnaden med motorer
ännu skiner solen
fyller lungorna med luft
jag vet att du var där
sommarkvällen begravde mig i sin famn
jag vet att du var där
du viskade mitt namn




Fri vers av menspoeten
Läst 284 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-07-19 12:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
sällsam text! bra..
2012-07-19

  träsnidaren
Rysningar och gåshud.

Vackert!

Jag är kär.
2012-07-19
  > Nästa text
< Föregående

menspoeten
menspoeten