Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kokkaffet

Det här kokkaffet skulle kunna väcka döda till liv,
det värmde i alla fall den här tjocka blodpumpen.
På ett sätt gillade jag då allt var trögt och stilla,
nu far allt runt i blodets storm, också skiten.
Eller, mer lämpligt vore nog att säga, sumpen.




Fri vers av ume
Läst 186 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-07-19 14:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Loff it!
Best hest.
La la la.
Enda invändningen är att jag själv tycker att "nog" och "att" (sista raden) borde byta plats, för det passar som bättre i rytmen, men det är förstås en smaksak.

Jag saknar dig här i Umeå.
Sluta upp med att flytta, Quinn!!
2012-07-19

  träsnidaren
Mycket fyndigt!
2012-07-19
  > Nästa text
< Föregående

ume
ume