Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

This is when the table turns



Det var sista gången du fick mig önska jag dog
Förlorat mig för alltid , behåll biten du tog
Du får inte yttra dig mer inte ett endaste ord
Håll dig borta annars blir jag anklagad för mord

Löftet att du var den enda som skulle förstå
Den som skulle komma efter om jag började gå
Alltid ville se bakom rädslan och smärtan
För evigt komma ihåg tårarna formade hjärtan

Löften som lovades men som aldrig höll ut
En oväntad början med ett lika väntat slut
De var ingenting värda det inser man nu
Den som svek var inte jag utan det var du

Ska minnas det som ett exempel som är fel
Två stycken halvor blir aldrig riktigt en hel
Förlikats till slut efter gråtandes natt och dag
Det var från början bara ett enda misstag




Fri vers av BjörnSöderlund
Läst 351 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-07-19 20:43



Bookmark and Share


  Julianna Strandberg VIP
Har inga ord hur bra det är skrivet. Imponerande vackert och meningsfull.
2012-07-19
  > Nästa text
< Föregående

BjörnSöderlund
BjörnSöderlund