Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Av mörker är du kommen , i mörkret ska du förbises



Tunga steg i evigt mörker mitt på dagen
Av obotlig smärta som håller dig bedragen
En repetativ mardröm utan faktiskt slut
Oändligt med dörrar men utan en enda väg ut

Ett döfött hjärta som ändå vägrar att sluta slå
Misshandlat bortom räddning men fortsätter ändå
Värmen vägrar sig genom bistra kylan bränna
Skar mig djupt men försummade att något känna

Okända röster vars instruktioner enbart lyder blöd
Som om natten viskar frågan tänk om du redan är död
Hårdhänt varsamt framför dina ögon så du ej vaknar
Släpar dig framåt i livet medans du meningen saknar

Slutet skrämmer ej om det aldrig egentligen hann börja
Minnen som ingen vill behålla kommer ingen heller sörja
En vilsen själ som kvävs plågsamt av varenda andetag
Droppe för droppe det rinner av det som förut var jag




Bunden vers (Rim) av BjörnSöderlund
Läst 262 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-10-18 23:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BjörnSöderlund
BjörnSöderlund