Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mod att älska dig igen

Det viskas

överallt hör jag dig

i de stilla droppar

som omsluter



vågar vi ljuda


över det nu som nu är här


är det ditt skratt som ekar


din tyngd och ditt djupa
andetag




Mötet skar, knöts itu





som höljet runt den droppe

tidens läkning skalat av


skönjes de likt trygghet

som
bygger väggar






där är du



låter dig se dig och det vi


djupast var







Fri vers av smultronbergen VIP
Läst 134 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-07-22 23:08



Bookmark and Share


  smultronbergen VIP
Till gunnar och aliceant. Till er bägge;

tack för era kommentarer, i skrivandets
början är denna lilla jag alltid mkt snabb,

vilket inte gör dig Alice rättvisa! Innan
kapningar hade du alldeles rätt och du
vet ju inte vår historia, Alice och min,

Men tack bägge två !
2012-07-23

  Gunnar Hilén VIP
med lite tanke på föregående kommentar så ser jag nog "utsträcktheten" i texten som ett sätt att visa hur långsamma våra känslor är...kärlek och avslut tar lång tid...
2012-07-23

  aspiration
Jag gillade verkligen berkligen början, men sen kom jag till en punkt då jag började fundera på slutet. Jag menar, dikten var verkligen fin så ta det inte fel, men det var liksom för långt, för min smak.
Dock otroliga formuleringar, och beskrivningar av känslor!
2012-07-22
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP