Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fruntimmersveckan

Mellan Fredrik och Jakob
står fruntimmer på rad
en vecka med förväntningar
och en hyllningskrevad

En sång för lilla Sara
som är nummer ett
en liten namnsdagssång
och en blombukett

Ett tårtkalas för nästa
som är vår nummer två
den söta Margareta
det kan man nog förstå

Tiden springer iväg
för nu är det Johanna
med cykel i högsta fart
kan hon inte stanna

När veckan når sin mitt
så är det Magdalena
vi sjunger så en sång
med rösterna så rena

Den sötaste av töserna
hon är säkert hemma
en glass med kolasås
den ger vi till Emma

Vi går nu mot slutet
och Kristina ler
om lite uppmärksamhet
vi nu alla ber

Den sista av dem alla
hon är vår nummer sju
är det ingen av dessa
så kanske det är du




Bunden vers (Rim) av ULJO
Läst 603 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-07-23 00:26



Bookmark and Share


  anits VIP
Underbara hyllningar till alla som
har namnsdag i fruntimmersveckan
2012-07-24

  Chawa VIP
Fyndig och rolig
med vackert rim.

Strålande!
2012-07-23

  Christine Sabel
Jag heter varken Emma eller Klara
men tyckte dina ord var underbara
2012-07-23

  Chawa VIP
Fyndig och rolig
med vackert rim.
Strålande!
2012-07-23
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO