Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fisketur

En längtan till vatten
ger själslig läkning
så tyst genom vassen
med laddade spön

En storlom låter
där över vida vatten
spelar till naturen
en sång för friheten

Ett kast mot ytan
och flötet det gungar
en väntan på napp
här finns ingen stress

Roddbåten den glider
tiden den står still
kärlek till naturen
som balsam för själen

En mås cirkulerar
under himlens ruta
de vita vingspetsarna
mot klarblå nyans

En fiskstjärt slår
mot spegelklart vatten
det drar i tråden
men det blir inte mer

Ett lyckligt möte
avkoppling för själen
en stund av lycka
där himmel möter sjö




Fri vers av ULJO
Läst 307 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-07-23 04:34



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Vilka fina ystra bilder vilken go känsla!somrigt njutningsfullt! härligt!
2012-07-27

  Eva Helene VIP
Somrigt, fint!
2012-07-25

  anits VIP
En helt fantastisk text du målar upp
med dina ord, som får mig att känna
allt det lugn en fisketur är
2012-07-24
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO